Намери ни
To Top

Испания извика четирима дебютанти за Евро 2024, любопитни имена са аут от предварителния списък

Селекционерът на Испания Луис де ла Фуенте обяви предварителния списък от 29 играчи на тима за предстоящото Европейско първенство в Германия, като футболистите ще бъдат редуцирани с трима до началото на турнира.

В състава попадат младите перли на Барселона Ламин Ямал и Пау Кубарси, както и героят за Реал Мадрид от полуфиналите с Байерн (Мюнхен) Хоселу.

Четирима играчи са с дебютни повиквателни, като това са Айосе Перес Фермин Лопес (Барселона), Алейш Гарсия (Жирона) и Алехандро Баена (Виляреал).


За сметка на това крилото на ПСЖ Марко Асенсио не е повикан. Лукас Васкес от Реал Мадрид също на този етап няма да играе на Евро 2024, а същото се отнася и за съотборника му – вратарят Кепа Арисабалага.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558