Намери ни
To Top

Грийнууд с емоционално сбогуване с Хетафе

Нападателят Мейсън Грийнууд се сбогува емоционално с Хетафе след края на сезона. Испанският тим привлече острието през миналото лято от Манчестър Юнайтед, след като срещу него бяха свалени всички обвинения в домашно насилие спрямо приятелката му. Въпреки това обществеността в Англия наложи сериозен натиск към клуба от “Олд Трафорд” той да не бъде връщан в игра за 20-кратните шампиони и след дълго лято на усилия, Грийнууд в крайна сметка акостира на “Колисеум Алфонсо Перес”.

“Невероятно благодарен съм на цялото семейство в Хетафе, както и на феновете за невероятния сезон.


Благодаря ви много за това, че ме накарахте да се чувствам добре дошъл и един от вас. Наслаждавах се на всяка секунда заедно с моите съотборници. Краят бе малко горчив, но бе удоволствие да играя за вас и ви пожелавам всичко най-добро Хетафе,” написа нападателят в социалните мрежи.

Сега Грийнууд ще се завърне в Манчестър Юнайтед, но всички медии, близки до клуба, твърдят, че той със сигурност няма да остане на “Олд Трафорд”, но “червените дяволи” ще искат постоянен трансфер на играча, като са му поставили цена от около 40 милиона паунда. От Хетафе заявиха желание Грийнууд да остане при тях, но не могат да си позволят трансферната му сума. Самият играч бе сред най-добрите играчи на испанския тим през кампанията, завършвайки с осем гола и шест асистенции в 33 двубоя в Ла Лига.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558