Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot496225.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Адриан Андреев се класира за полуфиналите на двойки на турнира в Оейраш – Sportove
Намери ни
To Top

Адриан Андреев се класира за полуфиналите на двойки на турнира в Оейраш

Българинът Адриан Андреев и неговият партньор Михаел Врбенски от Чехия се класираха за полуфиналите на двойки на турнира по тенис на твърда настилка от сериите „Чалънджър“ в Оейраш, Португалия. Във втория кръг на надпреварата Андреев и Врбенски спечелиха с 6:3, 1:6, 10-6 срещу поставените под номер 2 в схемата Жайме Фария и Енрике Роча от Португалия.

Първият сет бе решен от само една точка за пробив, която бе за Андреев и Врбенски. Те успяха да я реализират и да поведат с 4:2 гейма, преди да спечелят първия сет с 6:3.


Представителите на домакините Фария и Роча подобриха играта си във втория сет, в който отговориха с два пробива на сметката си, за да спечелят с убедителното 6:1. Така се наложи изиграването на решителен дълъг тайбрек до 10 точки. В него Андреев и Врбенски поведоха с 9:4 и затвориха мача малко след това.

На полуфиналите българинът и чехът ще срещнат британците Джей Кларк и Маркъс Уилис, които са под номер 3 в схемата.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558