Намери ни
To Top

Започва се! Даден е ход на зимната чистка в Левски, първият готов да стяга куфарите е…

Левски вече гледа към титлата, а с подобряването на бюджета Стойчо Стоев може да си позволи нови попълнения и чистка в сегашната селекция. Ето кой е и първият нарочен за гонене.

Атанас Курдов оглавява черния списък на футболистите, които ще бъдат освободени от Левски през зимата. Формата и играта на нападателя са незадоволителни, въпреки че в последния месец и половина отношението му към тренировъчния процес се е подобрило значително, пише „7 дни спорт“.


Курдов все още няма отбелязан гол за сините в официален мач, което най-много натежава за присъдата му, която ще му бъде издадена от шефовете на клуба. Наско има 8 мача зад гърба си с екипа на Левски – 7 за първенството и 1 за Купата на България. Той обаче така и не може да влезе в ролята на голмайстор и дори бе заменен от Умар Диаби на върха на атаката.

На „Герена“ вече губят доверие в Курдов и в неговите сили да излезе от тази дупка, в която е попаднал. Според запознати спортно-техническият щаб вярва, че Наско има качества да води атаката на Левски, но проблемът му е чисто психологически.

До зимната пауза в първенството остават 5 кръга, в които Курдов ще получи равен шанс с Диаби. Треньорският щаб все още не е отписал напълно нападателя от сметките за пролетния полусезон, но ако Наско не започне да вкарва, на „Герена“ ще бъдат принудени да го разкарат през януари. Още повече, че сините вече се оглеждат за качествен таран, който да може да направи разликата срещу останалите тимове в „А“ група.

Ощр от категория Тема на деня