Намери ни
To Top

Чави: На път сме да върнем величието на Барса

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес призна, че отборът не се представя на желаното ниво във всички мачове, но като цяло върви в правилната посока. 

“Постигаме целите, които си поставяме, и които клубът поставя пред нас. Започнахме да работим в много труден период и спасихме сезона. А предишният сезон беше изцяло успешен по отношение на резултатите”, коментира Чави.


 

“Трябва да направим така, че играта ни да е наслада за окото. Към това се стремим. Полагаме сериозни усилия. Намираме се по средата на пътя към това да върнем величието на Барса. Оценката за последните два сезона е положителна. Има и мачове, в които не играхме на желаното ниво. Самокритични сме. Трябва да си върнем познатия блясък. Искаме да имаме свой стил, който да налагаме над съперниците”, добави наставникът на каталунците, който застана на поста точно преди две години.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол