Намери ни
To Top

Президентът на ВК Добруджа 07: Благодарение на Общината започнахме сезона в Суперлигата

„Не толкова добра игра, но много важна победа.“

Така президентът на ВК „Добруджа 07“ Тодорин Ненчев коментира победата над Черно море на старта на новия сезон в efbet Супер волей. 

„Мачът беше много важен за нас. Не мисля, че програма в началото е много добра за нас, защото основните конкуренти гостуват в Добрич, а отборът ни не е все още толкова добре подготвен, но се надявам тази победа да ни даде криле занапред, коментира пред медийна група „Добруджа“ Ненчев.


Според него наставникът Дани Милушев е успял да направи много добра комбинация межди млади и стари. Имаме много опитни състезателни като Димитър Маринков. Имаме млади момчета от страната, както и от нашата школа, на които им се дава възможност да играят и да се развиват“, каза президентът.

Той не крие, че клубът все още има сериозни финансови проблеми. 

„Благодаря за търпението на нашите партньори, на които още не сме изчистили стари задължения. Имаме убеждението, че през новия сезон ще можем да ги изплатим и да сме по-добре финансово, каза Ненчев. Той разкри, че започването на сезона е било под сериозен въпрос. До последно не се знаеше дали Националната волейболна лига ще ни даде лиценз. Благодарение на Общината, които за пореден път подадоха ръка, успяхме да стартираме. Както го правят през цялата година, така и сега и благодарение на тях ние в момента сме в Суперлигата, коментира Ненчев. Още преди две години ни напуснаха основни спонсори и тази празнота не успя да се запълни по никакъв начин. Имаме много приятели, които ни помагат, но това не е достатъчно и основният спонсор за момента си остава Община Добрич. Пълним залата, школата се развива добре. Затова се надявам, че предстоят по-добри дни“, каза Ненчев.

dobrudjatv.net

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Волейбол