Намери ни
To Top

Аякс и Лудогорец? Дай своята прогноза в Carlsberg Домът на феновете

След тежкия първи двубой в Разград, Лудогорец излиза в мач реванс срещу Аякс от плейофите на Лига Европа. Задачата пред разградчани е трудна, но ти можеш да спечелиш с нашата игра в Carlsberg Домът на феновете.

Регистрирайте се сега и можете да подкрепите своя любим отбор от България, като можете да добавите интереси и за любими отбори, футболисти и първенства в Европа, а и не само. За да спечелите голямата награда в мач играта ни се изискват футболни познания, няколко прогнози или просто малко късмет.


За целта трябва да познаете правилно 6 аспекта от срещата – точен резултат на полувремето, точен краен резултат, първи голмайстор, колко ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още сега и докажете, че сте фенът, който най-добре познава двубоите в Европа с българско участие!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига