Намери ни
To Top

В Леверкузен вярват, че Чаби Алонсо ще остане дълго време в клуба

Изпълнителният директор на Леверкузен Фернандо Каро вярва, че старши треньорът Чаби Алонсо ще остане още дълго време в клуба. Алонсо наскоро удължи договора си с „аспирините“ до лятото на 2026 година, но според пресата редица големи клубове в Западна Европа имат интерес към него.

Бившият халф на Реал Мадрид и Ливърпул застана начело на Леверкузен през октомври миналата година, когато тимът бе сред последните в Бундеслигата, но безпроблемно успя да го изведе до шестото място.

„Във футбола никога нищо не е сигурно на 100 процента, но вероятността той да остане тук дълго време е голяма. Чаби е не само добър за нас, но и може да види стойността, която изграждаме при развитието на нашия проект“, обясни Каро.

През миналия сезон Байер достигна и до полуфиналите в Лига Европа, въпреки че през почти целия сезон „аспирините“ бяха без основния си нападател Патрик Шик. Байер започна и новия сезон в Бундеслигата с престижна победа с 3:2 над носителя на Купата на Германия РБ Лайпциг.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол