Намери ни
To Top

Ливърпул следи защитник на Рен

Ливърпул следи отблизо изявите на защитника на Рен Артур Теате. 23-годишният играч е попаднал в полезрението на „мърсисайдци“, които дори обмислят дали да отправят оферта за правата му, твърди „Екип“.

Юрген Клоп иска да усили конкуренцията в отбрана, като търси поливалентен играч, който да може да действа както в центъра на отбраната, така и в ролята на бек. Теате се вписва в тези изисквания, тъй като умее да действа както в центъра, така и като ляв бек.


За момента на „Анфийлд“ все още не са започнали преговори за привличането на този футболист, но шансът това да се случи до края на трансферния прозорец не е малък. Самият Теате пък с радост би поел в посока Ливърпул, като се надява, че с подобен прансфер ще направи важна крачка напред в кариерата си и ще може да продължи да се развива като футболист под вещото ръководство на Юрген Клоп.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол