Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot471414.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Араухо се размина със сериозна контузия – Sportove
Намери ни
To Top

Араухо се размина със сериозна контузия

Защитникът на Барселона Роналд Араухо се е разминал със сериозна контузия. 24-годишният играч почувства болки в бедрото по време на тренировка и отпадна от сметките на Чави за предстоящия мач с Кадис през уикенда. За щастие травмата не се е оказала сериозна и надеждите са той да бъде на линия за следващия двубой с Виляреал.

„Контузията на играча от първия отбор Роналд Араухо е на феморалния бицепс.


Тя е лека и в зависимост как върви възстановяването, ще стане ясно кога отново ще е на разположение“, обявиха от Барселона.

Араухо е важен играч за Чави Ернандес, но той се оказа доста „чуплив“, като това е 13-тата му контузия откакто пристигна на „Камп Ноу“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558