Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot471372.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Калояна Налбантова участва в летен тренировъчен лагер в Малайзия – Sportove
Намери ни
To Top

Калояна Налбантова участва в летен тренировъчен лагер в Малайзия

Българската състезателка по бадминтон Калояна Налбантова участва в летен тренировъчен лагер в Малайзия заедно с едни от най-добрите таланти от Европа и от страната домакин, съобщават от българската федерация.

Програмата „World Class“ продължава целта си да съдейства за развитието на най-добрите състезатели в европейския бадминтон. Тя е замислена да подкрепя топ играчи, таланти и треньори на континента в стремежа им да спечелят медали в състезания от най-високо ниво. Този път акцентът беше към юношите и девойките „World Class Junior“.


Селекция от най-ярките таланти в европейския бадминтон бяха поканенени да вземе участие в ексклузивен тренировъчен лагер, разработен с подкрепата на „BEC High Performance Commission“ в Малайзия, една от най-добрите страни в този спорт.

„BEC World Class Junior Camp“ в Малайзия имаше участници, между които и европейската шампионка за девойки Калояна Налбантова, която ще продължи престоя си в Азия след лагера с участие в два турнира от 29 август до 3 септември Индонезия Чалъндж и от 5 до 9 септември Индонезия Супер 100, които са олимпийски квалификации.

Младите играчи имаха по две тренировки дневно, с един ден за възстановяване в неделя, както и тренировки с тежести и теоретични сесии по теми, като мислене за висока производителност и тактически аспекти на играта. Играчите трябваше да опитат и да се адаптират не само към азиатската тренировъчна култура, но и към климата. Това им помогна да разберат какво е необходимо на играч от световна класа, за да преодолее предизвикателствата. Бяха поканени и известни гости за вдъхновение на младите таланти като легендата Ли Чон Уей.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558