Намери ни
To Top

Идол на Гуардиола отново разочарова мениджъра на Ман Сити заради Ман Юнайтед

От Манчестър Юнайтед се похвалиха със звезден гост по време на предсезонното си турне в САЩ. Става въпрос за популярната холивудска актриса Джулия Робъртс, която се срещна с играчите и треньорите на “червените дяволи” след тяхната победа с 2:0 над Арсенал в контрола, изиграна в Ню Йорк.

От клуба публикуваха снимки в социалните мрежи, на които Робъртс позира заедно с мениджъра Ерик тен Хаг и част от звездите на тима като Маркъс Рашфорд, Каземиро, Лисандро Мартинес, Джейдън Санчо и Люк Шоу. Тя също така получи фланелка на тима, на която бяха изписани нейното име и номер 1.


Мартинес също ѝ подари своята фланелка от мача. Както е известно, актрисата е фенка на Юнайтед, като в миналото е посещавала някои от двубоите на тима в Премиър лийг.

Редица фенове на тима пък оставиха шеговити коментари под снимките, свързани с Джосеп Гуардиола. Причината е, че наскоро мениджърът на градския съперник Манчестър Сити призна по време на своя пресконференция, че Робъртс е сред неговите най-големи идоли и че е бил дълбоко разочарован, че тя посещавала Юнайтед вместо неговия отбор дори в най-силните му години. Тогава той заяви, че за него дори да спечели Шампионска лига три поредни пъти това би било провал само защото 55-годишната филмова звезда предпочита “червените дяволи” пред неговия Сити.

Ощр от категория Любимец 13