Намери ни
To Top

Барселона започна подготовка с 26 футболисти

Шампионът на Испания Барселона започна подготовка за новия сезон с 26 футболисти. Клубът представи на публиката новия капитан на първия отбор Серхи Роберто. 12 от играчите, които се появиха днес, са от втория отбор или юноши.

Някои от тези, които се очаква да напуснат клуба, също бяха там.


Сержиньо Дест, Клеман Ленгле и Нико Гонсалес бяха на линия за медицинските изследвания. Клубът има желание да се раздели с тях, но ако не успее да ги продаде до 19 юли, те може да заминат с отбора за САЩ, където ще протече част от подготовката на тима.

Новото попълнение Иниго Мартинес пристигна за началото на подготовката, а сред другите играчи от първия отбор бяха Балде, Ерик Гарсия, Маркос Алонсо, Педри, Рафиня, Араухо и новият капитан Серхи Роберто. Играчите, които играха за националните си отбори, като Роберт Левандовски, Дембеле и другото ново попълнение Илкай Гюндоган, ще се присъединят по-късно.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол