Намери ни
To Top

Калпаков: Извинявам се от името на целия отбор за загубата и играта ни днес

Старши треньорът на Марек Танчо Калпаков говори след загубата на своя тим от Спортист (Своге). Дупничани отстъпиха с 1:3 и не успяха да се доближат до второто място.

„Разочарованието е голямо. Благодарим на нашите фенове за подкрепата.


От името на целия отбор се извиняваме за играта и загубата. Допуснахме домакините да ни окажат натиск и да ни разколебаят. Те успяха да реализират два бързи гола и това предреши изхода на мача. Мисля, че може да честитим победата на домакините, явно това ни е моментното състояние. Справяхме се добре в защита, но няма мач са мач и моментното ни състояние явно е такова. Домакинтие бяха по-добри в този мач.

Нямаме място за оправдание. Няма да спра да вярвам на тези момчета, имахме желание, искахме да победим, но домакинтие създадоха доста чисти положения.

Най-важното нещо е да възстановим играчите и ако сме в добро физическо състояние, отборът ни е много силен“, заяви Калпаков.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558