Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot460825.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Де Лаурентис разкри дали Осимен си тръгва и нападна новия директор на Ювентус – Sportove
Намери ни
To Top

Де Лаурентис разкри дали Осимен си тръгва и нападна новия директор на Ювентус

Наполи официално представи първите си два екипа за новия сезон, като най-голямо внимание привлича Скудетото в центъра на горната част на фланелката. Титулярният екип е в традиционното светлосиньо с клубната емблема като повтарящ се детайл, а резервният е в бяло, като на него се вижда и щампа на Везувий. Яката на първата фланелка е в цветовете на италианското знаме, а тази на втората е в черно.

По случай представянето на екипите, клубният президент Аурелио Де Лаурентис даде пресконференция, на която беше категоричен, че голмайсторът на отбора Виктор Осимен едва ли ще бъде продаден през това лято.


“Осимен ще остане в Наполи и със сигурност ще носи новата фланелка със Скудетото. Освен ако не постъпят повече от неприлични предложения. Тогава бихме проявили разбиране и ще продължим напред, намирайки друг топталант, както направихме с Хвича Кварацхелия и Осимен”, заяви Де Лаурентис.

Той също така нападна доскорошния спортен директор на Наполи и настоящ такъв на Ювентус Кристиано Джунтоли заради думите му, че винаги е бил фен на “Старата госпожа”. “Наистина не ги очаквах, те определено ме изненадаха. Ако го бях забелязал, щях да се отърва от него по-рано”, коментира президентът, след което се обърна към директорка, която обяви, че е фенка на “партенопеите”: “Най-после един неювентинец в нашия клан”.

От друга страна, Де Лаурентис похвали работата на главния скаут на клуба Маурицио Микели. “Изглеждаше невъзможно да станем шампион без някой като Диего Марадона. Но все пак го постигнахме, благодарение на уникалния ни модел, базиран на устойчивостта, както и на скаутското ни звено, което е на най-високо ниво. Благодаря на Микели, който е шефът на нашите скаути. Нашият модел на управление ни осигури 15 поредни участия в евротурнирите, което е уникално за Италия”, добави той.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558