Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453944.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Sky Sports: Мерцедес удължи договора на Ръсел – Sportove
Намери ни
To Top

Sky Sports: Мерцедес удължи договора на Ръсел

Шефовете на Мерцедес са се възползвали от опцията в договора на тима с Джордж Ръсел, за да го удължат с още един сезон във Формула 1, до края на 2025 година. Това съобщи тази седмица британската телевизия Sky Sports.

Британецът дебютира за Мерцедес миналата година, като при идването му от Уилямс, тимът обяви, че договорът му е „многогодишен”. По-късно стана ясно, че контрактът е за 3 1 сезона, като четвъртият трябва да бъде активиран от тима.


И това е станало след Гран При на Испания, където Джордж записа първия си подиум за този сезон.

От тима обаче обясниха, че няма да има специално изявление или коментар относно договора на Ръсел.

Голямата тема в Мерцедес е новият договор на 7-кратния световен шампион Люис Хамилтън. Настоящият договор на британеца изтича в края на тази година, а вчера шефът на тима Тото Волф обяви, че се надява новото споразумение между Мерцедес и Люис да е факт преди състезанието в Канада, което пък е този уикенд.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558