Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot453400.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мирча Луческу реже ЦСКА заради турски гранд – Sportove
Намери ни
To Top

Мирча Луческу реже ЦСКА заради турски гранд

Румънската легенда Мирча Луческу няма да приеме предложението на ЦСКА да стане технически директор на клуба. Според информации от северната ни съседка и Турция 77-годишният специалист се приближава все повече до турския гранд Фенербахче. Първоначално се смяташе, че клубът от „Шюкрю Сараджоглу“ също е отправил оферта за директорски пост на Луческу, но в последните часове все по-усилено се пише, че той може да замени португалеца Жорже Жезус и да стане старши треньор на “фенерите”.

Вторият вариант пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо (Киев) и да изпълни договора си, който е до лятото на следващата година.


Вероятността Луческу да отхвърли и двете опции и да пристигне в Борисовата градина е нищожна, пише “Тема спорт”.

Както е известно, преди няколко дни медиите в северната ни съседка изненадаха с новината, че ЦСКА се е свързал с бившия наставник на Интер, след като той е отхвърлил предложение да поеме местния ЧФР Клуж.

На „Армията“ в последните години вече на два пъти пробваха ходове с назначаването на именити специалисти за технически директор, който да консултира собствениците въпроси и да помага със селекцията. В началото на 2019 г. в клуба бе назначен бившият спортен шеф в Асколи, Удинезе и Новара Кристиано Джарета, който съдейства за трансфера на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 г. италианецът напусна за да се присъедини към английския Уотфорд, където е технически директор и до днес. През ноември същата година ЦСКА осъществи истинска бомба с привличането на мениджър №1 на английската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. Изглежда обаче това няма да се повтори с носителя на Купата и Суперкупата на УЕФА Луческу.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558