Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot442887.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Норис: Пиастри вече ме притиска повече от Рикардо – Sportove
Намери ни
To Top

Норис: Пиастри вече ме притиска повече от Рикардо

Звездата на Макларън във Формула 1 Ландо Норис призна, че дебютантът на тима Оскар Пиастри вече го притиска повече в сравнение с опитния Дениъл Рикардо, който беше титуляр до края на миналата година, но договорът му беше прекратен предсрочно. Норис финишира пред Пиастри и в четирите състезания от началото на сезона, като в Баку Ландо завърши 9-и, а австралиецът – 11-и.

“И двамата имаме ясна представа какво се случва с колата ни и какво искаме от нея по отношение на настройките и развитието – обясни Норис в Маями. – Двамата работим добре заедно, но не мога да кажа, че имаме сходен стил на пилотиране.


Но пък коментарите и оплакванията ни винаги са едни и същи, което е добре.”

Норис допълни, че като лидер на тима от Макларън очакват повече от него по отношение информацията за развитие на колата и британецът отново похвали Пиастри.

“Той е страхотен младеж, много естествен, нормален и трудолюбив – обясни Норис. – Забавно е. Оскар е различен от Рикардо, въпреки че са сънародници, много е бърз и ме притиска повече в сравнение с Дениъл в продължение на последните два сезона.”

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558