Намери ни
To Top

Бруно Фернандеш спечели приза за играч на годината на Манчестър Юнайтед

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш бе избран за играч на годината на “червени дяволи”. Плеймейкърът печели наградата на името на легендарния Мат Бъзби за втори път в кариерата си на “Олд Трафорд” след сезон 2019/20. Интересното е, че тогава той успя да грабне приза след само няколко месеца в клуба, тъй като премина при 20-кратните шампиони в края на януари 2020 година.

През този сезон Фернандеш има на сметката си 15 гола и 12 асистенции в 47 двубоя с екипа на тима. От началото на тази кампания той официално получи доверието и е първи капитан на отбора. Събота Бруно Фернандеш ще изведе Манчестър Юнайтед с капитанската лента в очаквания финал за ФА Къп на “Уембли”. Това е последен шанс на “червените дяволи” да си осигурят място в европейските клубни турнири и през следващата кампания, след като завършиха едва на осмото място в класирането на Премиър лийг, след като счупиха поредица от негативни рекорди.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558