Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot425599.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Съставите на Манчестър Сити и Нюкасъл – Sportove
Намери ни
To Top

Съставите на Манчестър Сити и Нюкасъл

Манчестър Сити приема Нюкасъл на „Етихад Стейдиъм“ в двубой от 26-ия кръг на Премиър лийг. „Гражданите“ в момента са на пет точки от лидера Арсенал, който по-късно днес посреща Борнемут. Шампионите са най-добрия домакин в лигата, като до момента са спечелили 31 точки от 36 възможни на свой терен. Нюкасъл преди седмица загуби финала за „Карабао Къп“ от Манчестър Юнайтед.


В Премиър лийг „свраките“ са в серия от четири поредни срещи без успех, след които отборът отстъпи четвъртото място и вече е на четири точки от Тотнъм, макар и с два мача по-малко. Тимът на Еди Хау има само една победа в предишните си седем срещи в първенството.

През август Нюкасъл и Манчестър Сити направиха зрелищно 3:3 на „Сейнт Джеймсис Парк“.

Джосеп Гуардиола е направил цели шест промени в сравнение с мача от ФА Къп срещу Бристъл Сити във вторник. Едерсон, Уокър, Гюндоган, Родри, Холанд и Грийлиш се завръщат в стартовия състав. Джон Стоунс и Аймерик Лапорт са сред резервите, където е и Калвин Филипс.

Еди Хау е направил три промени в сравнение с финала срещу Манчестър Юнайтед. Ник Поуп се завръща на вратата след наказание. Джамал Ласелс започва в Премиър лийг за първи път от август. Антъни Гордън стартира за сметка на Сен-Максимен.

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Диаш, Аканжи, Аке, Родри, Де Бройне, Гюндоган, Фоудън, Грийлиш, Холанд

Нюкасъл: Поуп, Трипиър, Ботман, Ласелс, Бърн, Жоелинтон, Лонгстаф, Гимараеш, Гордън, Алмирон, Уилсън

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558