Намери ни
To Top

Юношите на ЦСКА до 14 години сразиха Левски насред „Герена“

ЦСКА набор 2010 (U14) победи Левски с категоричното 3:1 в последен мач от първенството на БФС, при деца „Б“, група 1. Възпитаниците на треньора Мартин Митов успяха да надвият своя съперник с мъжка игра, страхотна тактическа дисциплина и характер и заслужено стигнаха до успеха. Мачът се игра на изкуственото игрище на стадион „Георги Аспарухов“ и стартира в 09:00 часа.

Точни за младите „червените“ бяха Марк Илков (13′), Красимир Янакиев (65′) и Борис Иванов (77′).


Двубоят започна с натиск на „сините“, които имаха няколко добри положения до 10-ата минута на мача, но след страхотна контраатака и комбинация в наказателното поле ЦСКА – Софяи поведе в резултата, а голмайстор бе капитанът Марк Илков.

Малко след това Левски успя да изравни. До края на полувремето играта бе равностойна и двата отбора имаха по няколко добри ситуации, но в крайна сметка се оттеглиха на почивката при равенство 1:1.

През второто полувреме ЦСКА излезе по-мотивиран и успя да отбележи второ попадение. След центриране от корнер топката бе засечена от Красимир Янакиев, който с глава успя да изведе „червените“ напред.

Домакините останаха с човек по-малко 15 минути преди последния съдийски сигнал. Момчетата на Мартин Митов се възползваха от численото си предимство и успяха да отбележат и трето попадение, с което окончателно да сложат край на интригата в мача. Точен бе Борислав Иванов в заключителните минути на срещата за крайното 3:1 в полза на ЦСКА.

Снимка: cska.bg

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558