Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot421441.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хебър и Дея излизат за здрава битка в дербито на efbet Супер Волей – Sportove
Намери ни
To Top

Хебър и Дея излизат за здрава битка в дербито на efbet Супер Волей

Шампионът на България Хебър (Пазарджик) приема амбициозния тим на Дея спорт (Бургас) в двубой от 14-и кръг на efbet Супер Волей.

Срещата е от 18:00 часа в зала „Васил Левски“ и е повторение на финала на Money Купа България 2023. Сблъсъкът ще се излъчва пряко по телевизия b1b.box.

Това ще е трета среща помежду им.


В 3-ия кръг на първенството „тигрите“ победиха бургазлии с 3:0 гейма.

След това през януари, на финала за Купа България, шампионите направиха страхотен обрат и от 0:2 надделяха с 3:2 над Дея, като спечелиха трофея.

С това те спечелиха и своето четвърто отличие от турнира за Купата на България. 

Пазарджиклии са четвърти във временното класиране с 30 точки (10 победи, 3 загуби), Дея е 6-и с 26 точки (8 победи, 6 загуби).

Треньорът на Дея Франческо Кадеду ще разчита на целия си състав – всички са здрави и се надяват да продължат възходящата си линия.

Дея идва в Пазарджик след победи над Берое 2016 (Стара Загора) и Монтана – съответно с 3:1 и 3:0 гейма.

„Тигрите“ пък са по-нахъсани от всякога след загубата с 2:3 гейма от Левски София в миналия кръг – сблъсък, продължил повече от два часа и половина.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558