Намери ни
To Top

Обясниха защо точно Чисора е противникът на Фюри

Промоутърът на Тайсън Фюри Франк Уорън опита да обясни на първата пресконференция за битката на 3 декември с Дерек Чисора защо точно 38-годишният британец е следващият съперник на Циганския крал. 

Феновете очаквано не са много очаровани от перспективата да гледат за трети път Фюри срещу Чисора, особено след като през 2004 и 2011 година победата убедително бе присъдена на сегашния шампион. 

“Първата ни опция за битка беше Александър Усик, но от лагера му обявиха, че не е на разположение за двубой през декември. Така че Усик отпадна от уравнението.


Номер 2 в списъка беше Антъни Джошуа – загубихме един месец в преговори, така че той не е на разположение.

Номер 3 Дионтей Уайлдър се би наскоро. Номер 4 Анди Руис очаква да се бие с Уайлдър за позицията на официален претендент за титлата на Световния боксов съвет.

Номер 5 Дилиън Уайт наскоро беше победен от Фюри. Номер 6 Джо Джойс се би наскоро, а номер 7 Луис Ортис наскоро беше победен. 

Номер 8 Джоузеф Паркър наскоро беше победен от Джойс. Това ни остави с вариант номер 9 Дерек Чисора”, обясни Уорън, преминавайки през дългия списък на топ бойците в тежка категория. 

Ощр от категория Бойни Спортове