Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot338745.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нови битки в Лигата на конференциите – Sportove
Намери ни
To Top

Нови битки в Лигата на конференциите

Тази вечер ще се изиграе вторият кръг в турнира Лига на конференциите. Макар и да е третият по сила турнир на УЕФА, в него също има някои интригуващи сблъсъци, на които трябва да обърнем внимание. Всички погледи ще бъдат насочени към българсикя участник ЦСКА, който ще търси първата си победа в група „С“ среку Бодьо/Глимт. Но има и други интересни мачове.


В група „Е“ предстои доста любопитен двубой между Фейенорд и Славия (Прага). Двата тима се очаква да са основните претенденти за продължаване напред и затова този мач ще е от голямо значение.

Интригуващ изглежда и сблъсъкът между Витес и Рен в група „G“. В същата група трябва да не обърнем внимание и на Тотнъм, който ще търси първа победа в домакинството си на Мура.

Интерес предизвиква и другият двубой с българско участие. Слован (Братислава) с Васил Божиков гостува на ПАОК в среща от група „F“. Словашкият шампион дорусна загуба в първия си мач и сега не може да си позволи нова издънка.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558