Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/09/screenshot338743.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лудогорец ще надгражда срещу разклатения Цървена звезда – Sportove
Намери ни
To Top

Лудогорец ще надгражда срещу разклатения Цървена звезда

Тази вечер в 22:00 часа Лудогорец излиза срещу Цървена звезда във втория си мач в група „F“ на Лига Европа. Шампионът на България се надява да постигне първа победа в турнира срещу шампиона на Сърбия. „Звездашите“ пристигат на „Хювефарма Арена“ без няколко ключови играчи и разградчани ще опитат да се възползват максимално от този факт.

Четирима футболисти на гостите са диагностицирани с коронавирус и отпадат от сметките на треньора Деян Станкович.


И то всички са доста важни играчи за сърбите. Става въпрос за голмайстора на тима Александър Катай, вратарят Милан Борян, който е добре познато име в Разград, както и двамата основни централни защитници Милош Дегенек и Александър Драгович.

Лудогорец започна участието си в групата с равенство 1:1 като гост на Мидтиланд. Това е нелош резултат, но ако искат да продължат напред в турнира, „Орлите“ ще имат нужда от поне няколко победи, а сега е добър момент да запишат първа такава.

Валдас Дамбраускас

Макар и обезкървен до някаква степен, Цървена звезда си остава много опасен съперник. Сърбите спечелиха първия си мач в групата с Брага с 2:1 и идват в Разград в срахотна серия от 8 мача без загуба.

Лудогорец обаче също се намира в чудесна серия, като няма загуба в последните си 10 домакинства (9 победи и 1 равенство). Освен това „зелените“ бележат по повече от два гола на свой терен, което дава повод за сериозно самочувствие преди мача довечера. А да не забравяме, че „Орлите“ спечелиха и последния си евросблъсък с Цървена звезда през 2016 година, когато се наложиха с 4:2 след продължения в Белград.

Домакините обаче също имат някои кадрови проблеми преди мача. Вандерсон и Каули са извън сметките на Валдас Дамбраускас, тъй като лекуват контузии.

Лига Европа, 2 кръг, група „F“:

ЛУДОГОРЕЦ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Кахлина, Икоко, Пластун, Са, Недялков, Баджи, Сантана, Текпетей, Десподов, Янков, Сотириу

Ц. ЗВЕЗДА: Попович, Гобелич, Гаич, Панков, Родич, Иванич, Саного, Канга, Бен Набухан, Сърнич, Живкович

Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград

Съдия: Жером Брисар (Франция)

Начало: 22:00 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558