Намери ни
To Top

Сирил Ган готов за бой с Нгану в края на годината

Сирил Ган е доволен от себе си след голямата победа над Дерик Люис. 31-годишният боец от Франция победи Люис на негова територия в Тексас и спечели временната титла на UFC в тежка категория.

Ган остана непобеден и увеличи статистиката си на 10-0 в ММА. „Bon Gamin“ си заслужи бонус за победата с нокаут, която беше 3-та поредна за него през 2021 година.


Сирил беше доста активен тази година и сега иска да си почине, защото след броени дни ще стане баща. Той загатна, че ще се бие с Нгану вероятно в края на годината. Ето какво още сподели Ган пред медиите:

“Казах ви, че ще го пресирам и финалът беше точно такъв, какъвто очаквахме. Люис ме докосна само един или два пъти. Бъркаше ми в очите. Зрението ми беше замъглено през цялото време. Не беше лесно, но мисля, че му изнесох лекция.”

“Ние очаквахме това от него и той така и не успя да ме докосне. Щастлив съм и се гордея със себе си. Мисля, че временната титла значи нещо и аз съм един от най-добрите в света. Няма да казвам, че съм най-добър, защото Нгану е шампион.”

View this post on Instagram

A post shared by ???????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? 2 (@thebestmmahighlights2)

“Трябва да победя всички в категорията, за да съм най-добрият. Трябва да се докажа, защото едва сега започвам. Може би след няколко години ще кажа, че съм най-добър.

“Сега не искам да мисля за Нгану. Разбира се, че ще се бием. Точно сега искам да се прибера у дома при семейството. Възможно е да се бием с него в края на годината. Сега искам да си почина, защото ще имаме бебе”.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове