Намери ни
To Top

Изненадващ трансфер за Новия Кристиано Роналдо, Юнайтед остава с пръст в уста

Изненадващ трансфер може да направи Новия Кристиано Роналдо, пише „Мирър“. Въпреки масовите прогнози, че фаворит за подписа на голямата звезда на ПСВ Айндховен Мемфис Депай, сравнявана с носителя на „Златната топка“, е Манчестър Юнайтед, талантът най-вероятно ще заиграе в Тотнъм.

„Шпорите“ искаха Депай още през миналото лято и още не са изгубили интереса си към него. Сега Тотнъм е готов да извади 20 млн.


паунда, знаейки че талантът с баща ганаец и майка холандка е в полезрението и на всички останали клубове от топ 7 на Премиър Лийг.

Арно Филипс, личният треньор на Робин ван Перси, е работил дълги години и с Депай, и казва: „Той е най-бързият играч, с когото някога съм работил. С просто око се вижда, че той е абсолютен супер талант. Мемфис се превърна в един специален играч. По време на Световното първенство в Бразилия показа на Ван Гаал и другите специалисти, че може да се адаптира към всякакво физическо натоварване и футболно ниво“, казва с възхита Филипс. – „Босът на Тотнъм Маурисио Почетино ще вземе Новия Кристиано Роналдо. Депай има същите качества на шутиране, отклоняване на топката и изпълнение на преки свободни удари от дълги разстояния“, прави подробно сравнение специалистът.

Ощр от категория Трансфери