Намери ни
To Top

По всичко личи: звезда №1 на Лудогорец напуска

Звезда №1 на Лудогорец ще напусне клуба през януарския трансерен прозорец, идват индикации от Разград. Ръководството на „орлите“ предприе стъпки в търесенто на заместници на почти сигурния победител в анкетата за „Футболист на България 2014“ Владислав Стоянов. Вратарят заяви преди дни, че има желание да си тръгне от „Лудогорец Арена“ при добра оферта, а „зелените“ усилено дирят варианти за поста.

 „Орлите“ вече продължиха договора на резервния страж Милан Борян, но междувременно от клуба са намерили друга сериозна алтернатива за заместник на Владо.


тт

Лунг – младши (в жълто)

 Това е румънският национал Силвио Лунг – младши. 25-годишният вратар е собственост на Астра (Гюргево) и с този тим стана вицешампион и спечели Купата на Румъния. Той е считан за един от най-добрите играчи под рамката в родината си и дори има 3 мача за националния отбор.

 Лунг играе за Астра от 2011 година, но иначе е юноша на Университатя (Крайова) Той е сина на Силвио Лунг – старши, който има 77 мача за Румъния и над 300 мача за Университатя, като е носил екипа и на гранда Стяуа.

 При продажба на Владислав Стоянов се очаква веднага да стартират преговори за привличането на Лунг.

 Трансферът му може да се осъществи по-лесно, тъй като Астра бе изваден от евротурнирите заради неплатени дългове. По този начин вратарят може да бъде уреден за по-малко пари и да бъде изкушен от предизвикателството да играе в Европа с разградчани.

 Източник: „7 дни спорт“

Ощр от категория Трансфери