Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/640_c20c54977ca068617dc7d296a46c4ea731111111111121.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Перфектен трансфер за ЦСКА! Стойчо Младенов отново доказа, че е номер 1 – Sportove
Намери ни
To Top

Перфектен трансфер за ЦСКА! Стойчо Младенов отново доказа, че е номер 1

ЦСКА е на път да осъществи пореден отличен трансфер под ръководството на Стойчо Младенов. Екзекутора отново ще покаже, че е номер 1 що се отнася до взимането на играчи без пари, вдигането на класата им и продаването на част от тях, което носи чиста печалба на ЦСКА.

Клуб от Саудитска Арабия проявява интерес към бразилския халф на армейците  Еденилсон Бергонси, съобщава „Меридиан мач“. Представители на арабския тим ще пристигнат в лагера на червените в Турция, за да наблюдават полузащитника в първите контроли на местна земя.


Ако тимът от Саудитска Арабия излезе с прилична оферта, Бергонси може веднага да напусне лагера на армейците.

В ЦСКА вече отказаха една оферта за Еденилсон Бергонси от Азербайджан. Причината бе, че за правата на играча бяха предложени само 100 000 долара. Въпреки финансовата криза ръководството не е склонно да разпродава футболистите си на безценица.

Предвид, че възможностите на отборите от Саудитска Арабия, класата на бразилеца, който наистина е футболист с потенциал и марката ЦСКА, може да се стигне до трансфер, който да налее добра сума в касата на червените.

Така Стойчо Младенов за пореден път ще докаже, че е номер 1 сред треньорите в България, които да взимат играчи на свободен трансфер и после да ги продават за сериозни суми, носейки печалба на клуба. Предвид, че Маркович се завръща от контузия, трансфер на Бергонси за около 300 000  долара ще е отлична сделка за ЦСКА.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558