Намери ни
To Top

Българка във Фиорентина пред Sportal.bg: Искаме да спечелим Купата на Италия, имам сантименти към България

Футболистката на Фиорентина Марина Георгиева даде специално интервю пред Sportal.bg, в което говори за трансфера си в италианския отбор и първите впечатления от клуба. Българката разкри и целите, които си е поставила с екипа на „виолетовите“ до края на сезона.

„Предложението от Фиорентина ме устройваше толкова, че даже не се замислих.


Условията ни са перфектни. Използваме една и съща база с мъжете. Искаме да спечели финала за Купата срещу Рома. В първенството искаме да сме трети, за да си осигурим участие в Шампионската лига.“

Георгиева се състезава за националния отбор на Австрия, тъй като има двойно гражданство.

Тя сподели и за представянето на националния отбор, както и за хубавите си моменти от европейското първенство.

„Да играя на „Олд Трафорд“ пред пълни трибуни е един от най-хубавите моменти в кариерата ми. Имаме много добър треньорски състав, който работи много сериозно и ни подготвя много добре за различните мачове“.

Марина разкри и с кого от България поддържа връзка, както и какви са чувствата и към страната.

„Евдокия Попадинова ми е добра приятелка, с нея поддържаме контакт, понякога даже се виждаме. Видях, че спечели приза за Футболист номер 1 при жените. В Австрия съм родена и съм получила условия да постигна моите успехи. Това не означава, че не изпитвам сантименти към България“.

Цялото интервю с Марина Георгиева може да намерите във видео секцията на Sportal.bg!

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558