Намери ни
To Top

Луис Енрике каза на босовете: Или Меси, или аз…

Наставникът на Барселона Луис Енрике е уведомил борда на директорите на клуба, че повече не може да работи със суперзвездата на отбора Лионел Меси, съобщава „goal.com“.

На среща с президента Хосе Мария Бартомеу Енрике е изразил своето възмущение от поведението на Лео и е заплашил да напусне, ако аржентинецът не бъде санкциониран за своето несериозно отношение.

Твърди се, че отношенията между играч и треньор са обтегнати в последните три месеца, като ситуацията е ескалирала на втори януари, когато е имало сериозен скандал между двамата.

Поради това Меси е бил забит на пейката в двубоя срещу Реал Сосиедад.


Барса получи гол още във втората минута, а Лео беше пуснат в игра на почивката. Апатичното отношение на аржентинеца доказа какво е неговото отношение към Луис Енрике, а Барса загуби.

На следващия ден Бълхата пропусна тренировката на тима, като се оплака от „стомашни проблеми“.

„Когато казваме стомашни проблеми, винаги имаме предвид нещо друго“, бе казал Шави Ернандес в интервю за местна медия месец по-рано.

Луис Енрике пожела да глоби солено Меси, но за момента това не се случва. Въпреки че аржентинецът е свързван с трансфер в Челси, Барса няма да пусне толкова лесно своя лидер.

Основната новина от вчера е, че президентските избори в клуба бяха изместени от 2016 година, за 2015 година. Прогнозите са, че в замисимост от резултатите на изборите, ще стане ясно дали Лео Меси ще остане в клуба и след края на този сезон.

Ощр от категория Футбол