Намери ни
To Top

Меси към Барса: Тръгвам си веднага, ако направите това…

Звездата на Барселона Лионел Меси сериозно обмисля да напусне клуба, съобщават испанските медии. Бъдещето на аржентинеца отдавна е широко дискутирана тема, като се твърди, че Челси, Манчестър Сити и ПСЖ са готови да платят 200 милиона паунда, за да купят нападателя.

Причината за недоволството на Меси е наставникът на Барселона Луис Енрике. „Кадена Копе“ твърди, че Лео е бесен от авторитарните методи на специалиста.


Фактът, че ръководството на Барса напълно подкрепя Енрике, вбесявало Меси, обясняват от „Кадена Копе“. Бълхата е на мнение, че с този треньор каталунците нямат шанс да се преборят с Реал Мадрид нито в Примера дивисион, нито в Шампионската лига.

„Мундо Депортиво“, медия близка до блаугранас, пък напомни, че в една от тренировките преди мача с Реал Сосиедад, Меси се е вбесил от отсъждане на Луис Енрике, който е влязъл в ролята на арбитър по време на двустранна игра. Лео публично си е позволил на критикува специалиста. Въпреки че скандалът е бил замазан, впечатлението, че суперзвездата на тима недолюбва треньора, е останало.

Не на последно място, испанските медии напомниха за думите на Лео Меси пред аржентинско издание, изречени през ноември:

„Искам да остана в Барса до края на кариерата си, но нали знаете, че в живота не винаги се случва това, което човек иска. Не знам какво е бъдещето ми.“

Ощр от категория Футбол