Намери ни
To Top

Потвърдено от самия играч: ЦСКА хвърля трансферна бомба…

Потвърдено от възможно най-достоверният източник е, че ЦСКА ще хвърли трансферна бомба. Армейците ще се похвалят със сделка, която ще налее в касата на клуба сериозна сума, а червените на практика ще излязат на отлична печалба заради Стойчо Младенов.

Екзекутора доведе в ЦСКА левия бек Кукоч, а сега армейците ще си върнат всички инвестиции относно Тончи и ще излязат на добър финансов плюс.

Бранителят на българския гранд Тончи Кукоч заяви пред медиите в родината си, че има няколко варианта, където може да продължи кариерата си през пролетта.


На въпрос как стоят нещата с преминаването му в Динамо Киев той отговори: „Нищо не е сигурно. Моят мениджър Перо Рачки е поел пълен контрол по осъществяването на трансфера. Но не се тревожете, дори и да не станат нещата с Динамо, имам няколко други много добри предложения и възможности. Нямам абсолютно никакви притеснения за своето бъдеще“, заяви Кукоч пред Index.hr. Към него има интерес от клубове от Италия, Германия, Украйна и Белгия.

Трансфер на Кукоч няма да е огромна загуба за армейците, защото има вариант Василев да играе ляв бек. В момента Венци е в уникална форма и е в топ 5 на бранителите в „А“ група като кондиционни възможности и себераздаване. Мисилавлевич също може да бъде преквалифициран на позицията на Тончи. А ЦСКА ще спечели добри пари от хърватина и пореден европейски престиж със стойностен трансфер на играч в чужбина.

Ощр от категория Трансфери