Намери ни
To Top

Легенда избухна: Този гранд ще спре подобаващо рекордната серия от победи на Реал (М)!

Легендата избухна с ударна поргноза, че победната серия на Реал (М) ще види своя край съвсем скоро! Аржентинското торпедо Марио Кемпес е на мнение, че „кралете“ няма да вземат 23-и пореден успех на „Местайя“ срещу Валенсия – напротив, победата ще бъде за „прилепите“, чиято фланелка Кемпес защитаваше между 1977 и 1981 г., както и между 1982 и 1984 г. Валенсия – Реал (М) е дербито от първия кръг на Примера за 2015 г., като „лос че“ вкараха по 3 гола на 6 от гостуващите отбори на „Местайя“ досега.

„Мисля, че ще бъде много интересен мач. Реал изглежда в много добро състояние в момента, но не трябва да се забравя и че Валенсия е в хубава поредица. Те играят много до добре и ако трябва да направя някаква прогноза бих заложил за Валенсия”, даде прогноза аржентинецът пред „Марка”.

„Една от причините за подобрението е в работата на треньора, който намери необходимия баланс. Смятам, че Валенсия спокойно може да завърши в четворката и да играе в Шампионската лига. Те не са чак толкова далеч от Реал, Барса и Атлетико и израснаха наистина много”, анализира възхода на любимия си тим Кемпес.

Ощр от категория Анализ