Намери ни
To Top

Конкурент призна: „Догодина Гришо може да…“

България може да се надява, че през 2015 ще се гордее с един от най-големите си успехи в спорта за последните десетилетия! Григор Димитров има реален шанс да спечели турнир от Големия шлем, твърди един от основните му конкуренти за призовете в този спорт Марин Чилич. Шампионът от Откритото първенство на САЩ е категоричен, че през 2015 г. отново ще видим състезател с титла от Големия шлем, който досега не е стигал до подобен успех. А, както само можете да се досетите, един от основните запозрени, а ако не и човекът, който е имал предвид Чилич, е именно хасковлията.


Гришо на 2 пъти бе на няколко крачки от финал през 2014, която изпраща като най-успешната в кариерата му.

„Ситуацията е по-различна преди началото на следващия сезон. Рафа е контузен, но се надявам да се оправи за старта на годината. Вероятно дори ще бъде по-добро състояние отпреди. Смятам, че можем да видим нов шампион в турнирите от Големия шлем,“ заяви хърватинът, очакващ хегемонията на „голямата четворка“ Джокович – Надал – Мъри – Федерер да бъде разбита.

„Тази година Нишикори игра невероятно, Григор Димитров също направи много добър сезон, Раонич също и това им дава възможности да бъдат в заключителната част от турнирите и занапред“, обобщава Марин.

Ощр от категория Анализ