Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot237411.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Желанието на Ларкин да играе за Турция зарадва Тюркоглу – Sportove
Намери ни
To Top

Желанието на Ларкин да играе за Турция зарадва Тюркоглу

Шейн Ларкин изрази готовността си да заиграе за националния отбор на Турция, а отношение по темата взе Хидайет Тюркоглу. Местната легенда е президент на баскетболната федерация на южната ни съседка, но подчерта, че финалното решение за това дали звездата на Аандолу Ефес ще облече екипа на селекцията не е негово.

“Радвам се, че чуждестранни играчи като Ларкин идват в страната, оценяват гостоприемството и отношението, чувстват се добре и оценяват любовта на хората. Той е баскетболист, който наблюдавам с удоволствие.


Освен това е на “ти” с атмосферата тук. В крайна сметка обаче това решение не е мое, а на всички, които се занимават с националния отбор – селекционер, щаб, директори. Благодаря му, че мисли за подобна възможност”, заяви Тюркоглу.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558