Намери ни
To Top

Кобрата удари право в сърцето Домусчиев! Тези думи ще заболят!

Кубрат Пулев удари право в сърцето босa на Лудогорец Кирил Домусчиев. Кобрата изрече думи, които ще накарат феновете на ЦСКА да харесват още повече боксьора, който е кадър на армейската школа. Пулев не искаше да засегне лудогорци, но тезата му удря право в болното място на зелените.

„Публиката срещу Ливърпул трябваше да е по-шумна като тази в Хамбург“, заяви след мача на орлите с мърсисайдци Пулев.


Така той посочи, че феновете, които го подкрепиха срещу Кличко бяха много по-страстна и велика агитка в срaвнение с привържениците викащи за Лудогорец.

Тук изскача тезата на всички по-сериозни фенски общности в България, че на практика Лудогорец почти няма собствени привърженици, а в София мачовете им се гледат от хора, които по принцип подкрепят други отбори или въобще не са запалени футболни фенове.

Може да си представим как щеше да изглежда „Васил Левски“ ако вчера мач играеше някой от родните грандове с по-сериозна история. Кобрата прави комплимент на българите, които го подкрепиха в Хамбург, но същевременно отваря и темата за публиката на Лудогорец на Националния стадион, която според мнозина е съставена от неутрални фенове, за които орлите не са отбор на сърцето. Думите на Кубрат тежат, а сега неволно той засяга най-слабото място на зелените.

Ощр от категория Тема на деня