Намери ни
To Top

Великов: В Ямбол можем да спечелим само със защита и усилия

Наставникът на Черно море Тича Дарин Великов заяви, че очаква много тежък мач за отбора си при гостуването на Ямбол в мач от 9-ия кръг на НБЛ. След успеха на Черно море Тича над Спартак за купата на България Великов посочи, че тези мачове се играят трудно.

„Когато си сигурен, че ще победиш усилията и концентрацията са различни от другите мачове. След 48 часа имаме много тежък мач в Ямбол, постарахме да спечелим по икономичния начин срещу Спартак.


Не съм доволен от играта ни в защита. В нападение отново отбелязахме над 90 точки, държим висока средна резултатност“, обясни специалистът. Той коментира, че вниманието му е насочено изцяло към двубоя с Ямбол, където по думите му ще бъде много тежко.

„Знаем, че ни чака изключително тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е коренно различен от двубоя срещу Спартак за Купата“ коментира още Великов. Според него след влизането на Черно море Тича в серия от победи другите отбори подхождат по съвсем различен начин към тима.

„Мачът в Ямбол можем да спечелим само със защита и много усилия. Досега винаги защитата ни е носила успех в мачовете, надявам се и този път да стане така“, каза още Великов. Той коментира още, че Черно море Тича играе мач за мач. „След Ямбол ни предстои много тежко гостуване на Левски. Мислим седмица за седмица, засега се справяме с нещата и се надявам да продължим по този начин“, обобщи той.

Срещата межу Ямбол и Черно море Тича от 9-ия кръг на НБЛ е в събота (9 декември) от 18.00 часа в зала „Диана“.

Ощр от категория Баскетбол