Намери ни
To Top

БОМБА! Топ новинарката на bTV Лиляна Боянова прави с*кс в телевизията, журналистката потъна вдън земя от срам (ВИЖТЕ, 18 ПЛЮС)

Сексапилната Лиляна Боянова сама се похвалила пред приятелки, че на няколко пъти й се е случвало да дава воля на страстта си, докато е на работа.

ВИЖТЕ СРАМНИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗА ЛИЛИ БОЯНОВА!

Лили си била вдигала краката в телевизията пред вече бившия си приятел – оператора Добри, който преди време бе женен за най-голямата й конкурентка – Виктория Петрова, пише Всеки ден.

Сексуалните им контакти се случили малко след като красивата журналистка получила трудовия си договор в частната медия за втори път.

ВИЖТЕ СРАМНИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗА ЛИЛИ БОЯНОВА!

Припомняме, че правилото на работното място да не въртиш любов, първа наруши Виктория Петрова, която през 2008 година сключи брак с оператора Добри, а няколко години по-късно по-младата й колежка сложи край на щастието й, прилапвайки за себе си апетитния служител с камера на рамо.


И макар след развода на Виктория и Добри да изтече много вода и новинарката да намери далеч по-състоятелен и благонадежден мъж в лицето на министъра на спорта Красен Кралев, то очевидно хубавицата от Варна не забравя лесно и използва всеки удобен момент, за да си отмъсти на врагинята. Според източници, в телевизията се води открита женска война между двете красавици.

ВИЖТЕ СРАМНИТЕ РАЗКРИТИЯ ЗА ЛИЛИ БОЯНОВА!

Източник: hotnews.bg

Ощр от категория Акценти