Намери ни
To Top

Ето колко билета продадоха за България – Холандия

Около седем хиляди са про-дадените билети за световната квалификация България – Холандия. Мачът е в събота от 21:45 часа на стадион „Васил Левски“. Талони се продават и на касите на съоръжението. Цените са както следва – сектор А – 40 лева, сектор В – 30 лева, и по 12 лева за Б и Г.


Има и ВИП пропуски по 200 лева.

От Столична община обявиха, че се въвежда промяна в движението заради срещата. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва: От 08:00 на 23 март до отпадане на необходимостта при алеите около Националния стадион „Васил Левски“; От 08:00 до 24:00 часа на 25 март: – на моста пред Национален стадион „Васил Левски“; – на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент“; От 20:00 часа на 25 март до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: – ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“; -бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“; – бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „П.К. Яворов“.

От 19.30 часа на 25 март ще се проведе шествие с маршрут: от ул. „Кърниградскa“ по бул. „Витоша“, ул. „Алабин“, ул. „Ген. Гурко“ до Национален стадион „Васил Левски“. От 18:00 часа на 25 март до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75, като се скъсява до Военна академия.

Ощр от категория Футбол