Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/07/karius.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Невил се съмнява, че Ливърпул ще стане шампион с вратар като Кариус – Sportove
Намери ни
To Top

Невил се съмнява, че Ливърпул ще стане шампион с вратар като Кариус

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Гари Невил е на мнение, че с вратар като Лорис Кариус Ливърпул трудно ще спечели титлата в Премиършип.

В последните седмици Ливърпул доказа, че е реален претендент за победа в английското първенство, но вчера загуби гостуването си в Борнемут с 3:4, след като водеше с 3:1.

Колегата на Невил в студиото на „Скай Спортс” Джейми Карагър, който е легенда на мърсисайдци, обвини Кариус за два от головете във вратата му, а Невил се съгласи, че играта на немския вратар не съответства на шампионско ниво.

Той допълни, че според него 23-годишният Кариус не е достатъчно добър, но е възможно е да прогресира в следващите 12-18 месеца.


Невил подчерта, че шампионати се печелят с надеждни вратари като Тибо Куртоа, Давид Де Хеа или Едвин ван дер Сар преди, които с действията си вдъхват увереност на останалите играчи от състава, докато Кариус е от тези вратари, които предават тревога и малко паника на останалите.

„През последните няколко години Ливърпул се опитваше да оправи отбраната си, а сега това се касае и за вратарския пост“, обобщи Невил.

Кариус бе привлечен в Ливърпул през лятото от Майнц 05 за 4,7 млн. паунда.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558