Намери ни
To Top

Българския звяр скочи на легендата Коби Брайънт! Александър Русев няма милост (видео)

Кечистът Александър Русев, известен със страховития прякор – Българския звяр скочи на голямата легенда Коби Брайънт. Русев е безмилостен към многократния шампион в НБА.

Както е известно, Коби обяви, че се оттегля от баскетбола след настоящия сезон, а Александър има какво да му каже.

„Коби спира… Нормално, той вече е дядка! И без това Майкъл Джордан беше по-добър“, написа Русев на официалния си профил в „Туитър“.


С което предизвика вълна от коментари по темата.

Лошото отношение на Александър кум Брайънт може да е продиктувано и от това, че Коби е легенда на ЛА Лейкърс, а Русев е фен на ЛА Клипърс, допълват в Щатите.

Все пак поведението на Александър е изключително дръзко, той навярно е единственият спортист в Америка, който има смелостта да нарече Коби с прозвището „дядка“. Ще е интересно дали двамата биха си разменили реплики, ако се засекат в ЛА, където и Русев прекарва по-голямата част от свободното си време.

Българския звяр поддържа линията си на конфронтация с любимците на американската публика. Русев вече се би на ринга с големите шампиони на Федерацията – Скалата и Джон Сина, а сега с думи Александър скача на 5-кратния първенец в НБА Коби Брайънт.

Ето и как се подготвя българинът за битките си в Щатите, въпросното видео е изгледано от над 1 милион души, а популярността на родния атлет расте.

Ощр от категория Баскетбол