Намери ни
To Top

Обрат! Жена разделила Деси и Зарко, става въпрос за една от най-красивите българки, вижте я (снимки)

Изключително пикантна информация се появи за връзката на ДесиСлава и ММА боеца Зарко. Според новината жена стои в основата на тяхната раздяла. Става въпрос за една от най-красивите българки.

Истинската причина за раздялата на ДесиСлава и Светлозар Савов се оказа една от най-прелестните ни носителки на титлата „Мис България“ – Росица Иванова.


  Именно нейната поява в живота на ММА боеца сложила край на романа му с поп-фолк звездата, твърди „Всеки ден“.

Отношенията между Роси и Светльо се зародили най-напред в социалната мрежа. След като си писали известно време, двамата осъществили и първата си среща на живо в столично кафене. Макар и да не намерили много общи теми за разговор, станало ясно, че може да си бъдат се*с партньори. Миската нямала нищо против, а и Зарко все пак й обяснил, че за момента е с Деси и няма как да започне нова връзка.

„Станаха си любовници, защото паралелно и Роси имаше друга връзка със състоятелен мъж. Тъй като тя живее сама в София, той от време на време й идваше на гости, за да се позабавляват“, разказва приятелка на манекенката. Постепенно обаче отношенията им се задълбочили и от авантюра се превърнали в любовна история. „Ето това е – секс*т прави чудеса! Явно Роси добре се справя и успя да му вземе акъла, че чак и го раздели с ДесиСлава“, обсъждат запознати, цитирани от „Всеки ден“.

11111

11

1

Ощр от категория Бойни Спортове