Намери ни
To Top

Ал-Ахли допусна изненадващо поражение

Ал-Ахли допусна изненадващо поражение с 1:2 в гостуването си на Ал-Рияд от 28-ия кръг на първенството на Саудитса Арабия. Това бе доста разочароващо поражение за възпитаниците на Матиас Ясле, които пропуснаха отличен шанс да затвърдят 3-ото си място в таблицата.

Домакините първи откриха резултата в 43-тата минута от дузпа, реализирана от Бирама Туре. Дълбоко в добавеното време на първата част обаче Ал-Ахли изравни с гол на Франк Кесие след асистенция на Роберто Фирмино.


Ал-Рияд обаче измъкна победата малко преди края. В 84-ата минута Абдулхади Ал Хараджан се разписа за 2:1 и това се оказа и победния гол за неговия тим, след като в добавеното време втори гол на гостите не бе признат заради засада.

След това поражение Ал-Ахли остава на 3-тото място с 52 точки и само 2 повече от 4-тия Ал-Итихад. Ал-Рияд пък спря лошата си серия от три поредни загуби и излезе на 14-ата позиция с 28 точки.

В другите мачове от кръга днес Ал-Файха победи Ал-Тай с 1:0, а Ал-Уахда падна у дома с 0:2 от Ал-Хазм.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол