Намери ни
To Top

Няма Левски, няма Лудогорец! Талант номер 1 на България подписва с ЦСКА

Докато левскарите се бият в гърдите, че имат най-силната школа, а в Лудогорец твърдят, че създават такава, ЦСКА София подписва договор със считания от мнозина анализатори за талант номер 1 в България Радой Божилов.

Радой се представя изключително силно през последните месеци. Атакуващият полузащитник бе привикан от Стойчо Младенов в първия отбор на ЦСКА и вече има на сметката си 2 гола – срещу Раднички Ниш и Локомотив Горна Оряховица.

Радой Божилов вече е част и от младежкия национален отбор.


Роденият през 1995 година футболист отбеляза едно попадение в контролата на представителния ни тим срещу Славия, която завърши при резултат 2:0 за лъвчетата.

нещо повече Божилов развинти защитата на Лудогорец в мач между дубълите на зелените и ЦСКА. В срещата участие за разградчани взеха асове като Барт, но опитният защитник бе лесна мишена за червената надежда.

Армейците ще обвържат Божилов с дългосрочен контракт. Целта е той да се наложи постепенно в първия отбор и да бъде следващата голяма перла на школата на ЦСКА, продължавайки славната традиция на червените в това отношение.

Клубът няма намерение да праща Радой Божилов на проби в други отбори, както вече е практика в България що се отнася до талантите във футбола ни.

Ощр от категория Трансфери