Намери ни
To Top

Де Дзерби: В момента не можем да се противопоставим на най-силните отбори в първенството

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби бе ядосан след загубата с 0:4 от Манчестър Сити. Той призна, че в момента тимът му не може да се противопостави на най-силните отбори в първенството и основната причина за това са кадровите проблеми в състава му и фактът, че трябва да разчита на млади и неопитни играчи.

„Сити са един от най-силните отбори в света. Те играха много добре.


Съжалявам за първите два гола, просто нямахме късмет. На моменти взимахме инициативата, но когато допускаш грешки – получаваш голове. Може би трябва да анализираме колко голове сме допуснали и колко сме отбелязали, когато изнасяме топката от нашата половина“, заяви Де Дзерби.

„Опитахме да покажем нашето ДНК, нашият характер и качества. Допуснахме четри гола по лош начин. Направихме грешки, но това е нормално, имайки предвид, че това бе първи мач за Валентин Барко в Премиър лийг. Той бе най-добрият ни играч на терена, но допусна грешки при третия и четвъртия гол. Налага се да използваме млади играчи и трябва да го приемем. Разочарован съм от резултата, яд ме е, че в момента не можем да се конкурираме с най-добрите отбори в първенството“, допълни италианецът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол