Намери ни
To Top

Аматьорски тим се включи в кампанията за Цеков, призова всички за подкрепа

Един от най-силните аматьорски отбори в историята на българския баскетбол се включи в дарителската кампания за Владимир Цеков. Международният съдия се нуждае от лечение, след като е парализиран в следствие на тежък инцидент, а момчетата от Брикс преведоха сума и приканиха останалите клубове от аматьорския, а и от професионалния баскетбол, също да се включат в събирането на средства за Цеков, който в момента е частично парализиран.

„Както може би знаете, големият наш баскетболен съдия Владо Цеков претърпя тежък инцидент и в резултат на това е парализиран и с нужда от лечение. Играчите на Брикс изпращат своите добри пожелания и скромна финансова подкрепа в размер на 600 лв.


с надежда за бързо възстановяване и скорошно завръщане по терените. Призоваваме и другите отбори от Българско Баскетболно Общество – ББО, BGO Software Basketball League, Bulgarian Basketball Federation, Национална Баскетболна Лига / National Basketball League и всички други организирани аматьорски и професионални клубове, както и всички обичащи баскетбола да подкрепят един от най-отдадените деятели за спорта. Успех Владо!“, написаха „тухлите“ на официалната си страница във „Фейсбук“.

Ощр от категория Баскетбол