Намери ни
To Top

Страх тресе Кличко! Най-добрите в света заложиха за Кобрата!

Страх тресе световния шампион Владимир Кличко. Най-добрите в света заложиха за победа на Кобрата в събота. А украинецът, само 5 дни преди мача, показа пред всички слабостта си.

Именно немската школа създаде легендата за Влад.


Той се превърна в световен хегемон на германска земя. Сега немската машина има нов любимец.

„Залагаме всичко за победа на Кубрат Пулев“, заявиха от „Зауерланд“. За Кличко е ясно едно – германската школа е номер 1 в света като методика и начин на подготовка. Като основи за изграждане на легендарен шампион.

„Зауерланд“ промива мозъка на Пулев“, избухна Владимир Кличко на официалната си пресконференция. Влад е изнервен до краен предел. Самият той е с промит от немската школа мозък, но това промиване не пречи, напротив то е златната добавка, която прави от един голям талант – велик шампион.

Кобрата е безспорен талант, а в лицето на „Зауерланд“ Кличко вижда машината, която е готова да изгради новата световна легенда.

Влад трепери, най-добрата школа в света, тази, която го превърна в страшилище, този път работи за опонента му. Нещо повече залага всичко за победа на Кобрата.

Мачът ще се предава и в Щатите, освен, че е основно събитие за Европа. Кличко знае, само след 5 дни целият свят може да види как една легенда се ражда – как Кобрата измества Влад като хегемон с свръхтежка категория.

Станете част от общността на Кобрата ТУК!

Автор: Тервел Илиев

Ощр от категория Анализ