Намери ни
To Top

Босът на Милан отрече за фалит

Китайският собственик на Милан Ли Йонхон наруши мълчанието си след появилите се слухове, че е на прага на банкрут и в родината му тече процедура по продажба на активите му. Новината, която “Кориере дела Сера” съобщи преди дни, разбуни духовете в Италия и притесни сериозно футболната федерация в страната. Ли Йонхон предпочете да даде повече яснота по въпроса в официалния сайт на “росонерите”, успокоявайки всички феновете на тима.

“През последните 48 часа видях, че в медийното пространство има някои новини, стремящи се да навредят на клуба, на моя бизнес, моето семейство и лично на мен.


Откакто закупих Милан, се сблъсках с всякакъв тип трудности и огромно напрежение. Вследстие на тези безотговорни новини, искам да създам спокосйтвие около отбора и клуба като цяло”, коментира Йонхон.
View image on Twitter
View image on Twitter

CalcioMercato (En)

@CmdotCom_En
Milan owner declared bankrupt http://dlvr.it/QGx4vs

11:21 AM – Feb 19, 2018
79
167 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
“Не разбирам по каква причина са се създали тези слухове, но целта им е да навредят на клуба и на моето семейство. Искам да използвам тази възможност, за да обясня, че ситуацията в бизнеса ми е напълно стабилна. Работим по всички правила. Надявам се, че няма да се даде повод на тези новини да повлияят на клуба, а да се насочат към пълна подкрепа на отбора и Мистър Гатузо”, допълни още китайският бизнесмен.

Ощр от категория Футбол