Намери ни
To Top

Моуриньо: Ибра може да си тръгне

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да прави пречки на Златан Ибрахимович, ако шведът наистина иска да продължи кариерата си в американския Лос Анджелис Галакси. В британската преса се появиха информации, че от Галакси проявяват интерес към 36-годишния таран, който в момента лекува травма в коляното.

„Златан не ми е казвал нищо, така че от вас, медиите, научавам за интереса към него. Той е в последната година на договора си, така че ако това е вярно и той иска бъдеще в друг клуб в чужбина, ние ще се опитаме да направим това възможно, а не да му правим спънки.


Последното нещо, което ми е казвал Златан, е, че иска да се възстанови и да помогне на отбора“, заяви Моуриньо.

Португалецът обаче бе много по-категоричен в желанието си да задържи в отбора друг от играчите с изтичащ договор – полузащитника Маруан Фелаини.

„Той е много важен играч за мен, чудесен професионалист и дава всичко, за да помогне на тима. От моя страна, от страна на борда на директорите и от страна на играча има желание той да остане на „Олд Трафорд“, каза Моуриньо.

Проблем засега обаче се оказва продължителността на предложения контракт. Фелаини иска 3-годишен договор, докато от Юнайтед са готови да му предложат договор за само два сезона.

„Целта ни е да подпишем нов договор. Дали това ще стане? Не знам. Но всички искаме да има щастлив край. Аз съм доволен от приноса му за отбора, знам, че той иска да остане, а и моето желание е такова“, добави още Моуриньо.

Ощр от категория Футбол